Företagsgåvor

Matgåvor & Godis
Gåvorkort
Inredning m.m

Företagsgåvor

Företagsevent

Vi hjälper dig till ett lyckat event för dina kunder!

Vi har lång erfarenhet

Sedan starten 1991 har vi planerat och genomfört företagsevents för såväl stora som små kunder. Vår specialitet är företagsresor och dagsutflykter, kickoff-aktiviteter och golftävlingar.

Vi skräddarsyr

Alla våra events anpassas efter dina önskemål och ditt företags behov. Vi kan alltså erbjuda mer än de stora aktörernas färdigsydda paket. På så vis vill vi skapa positiva upplevelser som stärker relationerna både inom ditt företag och med dina kunder och samarbetspartners.

Friiberghs herrgård

Herrgård

När du åker till Friibergh händer det något. Friibergh är vackert beläget vid Mälaren mellan Uppsala och Bålsta och hos oss är en weekend mer än bara ett veckoslut - det är en lisa för själen.

Vi brinner för andra människors välbefinnande, för oss är mötet med människan det viktiga. Ni kan även kombinera er weekendvistelse med golf. Vi samarbetar med flera närliggande golfbanor, bl a närmaste grannen Friiberghs Golfklubb samt Sveriges i särklass bästa golfbana Bro Hof Slott. Ditt välbefinnande är vår passion.

Skidresor för företag

Aktivitet

Vi arrangerar skidresor för företag till den svenska fjällvärlden och till Alperna. Vår specialitet är resor med utbildning och vi har även erfarenhet av vinterresor till Italien och Aspen i USA.

Förena nytta med nöje: åk med företaget på skidresa och lär er något på kuppen! Vi på Segmenta har i många år arrangerat skidresor med utbildning och har kontakt med bra och inspirerande föreläsare. Vi åker till de svenska fjällen och till Alperna, och har även erfarenhet av liknande resor med både små och stora grupper till bland annat Italien och Aspen, USA.

Exempel: Weekendresa till Kebnekaise

Som ett exempel föreslår vi en weekend på Kebnekaise med isklättring och spännande off pist-åk i orörd snö vid Kebnekaise fjällstation. Eventet erbjuder två adrenalinladdade dagar där du tillsammans med erfarna guider får prova på både isklättring och ski-touring. Kvällarna avslutas med god mat och dryck samt mys framför den sprakande brasan i Kebnekaises storstuga.

Paketet innehåller: skotertransport Kiruna - Nikkaluokta t/r, boende två nätter i flerbäddsrum inkl linneset med handdukar, helpension inkl trerättersmiddag, tillgång till bastu på Kebnekaise fjällstation, utrustning för isklättring och ski-touring med guide. Transport till Kiruna tillkommer. För off pist-åkning måste deltagarna ha med sig egna skidor eller snowboardutrustning.

För exempel och skidresor, kontakta oss på Segmenta. Vi skräddarsyr din företagsresa.

Villa Aske Konferenser

Konferens

Idylliskt och idealiskt nära Stockholm och Arlanda ligger Villa Aske - Sveriges närmaste och mest kompletta konferensanläggning.

Här präglas atmosfären av värme och kärlek till Italien. Klassisk italiensk arkitektur i vacker svensk natur, avskilt men samtidigt nära, alla moderna faciliteter mitt i en historisk idyll.

Maten vi serverar på Villa Aske är Medelhavsinspirerad, menyn följer säsongerna och precis som i Italien står rena, genuina smaker i fokus. Det bästa ur två världar, de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte.

Litet eller stort event?
Välkommen med dina frågor & idéer!