Företagsevent för dina kunder

Ända sedan 1991 har vi planerat och genomfört företagsevents för såväl stora som små kunder. Vår specialitet är företagsresor och dagsutflykter, kickoff-aktiviteter och golftävlingar.

Skräddarsydda företagsevents Alla våra events anpassas efter dina önskemål och ditt företags behov. Vi kan alltså erbjuda mer än de stora aktörernas färdigsydda paket. På så vis vill vi skapa positiva upplevelser som stärker relationerna både inom ditt företag och med dina kunder och samarbetspartners.

Litet eller stort företagsevent? Du är alltid välkommen med dina frågor och idéer.

Olle Östlund

Jag hjälper er till ett lyckat event!

 • Föreläsning i samband med Event om bättre resultat och relationer

  Föreläsning

  Det finns en enorm potential i människor och organisationer som ännu inte utnyttjas och orsaken är ofta densamma.

  Vad är det som gör att människor förlorar fokus på sina och organisationens verkliga mål? Ritva Karlström från The Arbinger Institute beskriver hur detta är kopplat till ledarskapsproblem, samarbetsproblem, konflikter och dåliga interna och externa relationer och talar om hur vi kan lösa dessa problem samt frigöra tid och energi för verksamhetens egentliga syfte och mål. På köpet får vi bättre personliga relationer!

 • Friiberghs herrgård

  Herrgård

  När du åker till Friibergh händer det något. Friibergh är vackert beläget vid Mälaren mellan Uppsala och Bålsta och hos oss är en weekend mer än bara ett veckoslut – det är en lisa för själen.

  Vi brinner för andra människors välbefinnande, för oss är mötet med människan det viktiga. Ni kan även kombinera er weekendvistelse med golf. Vi samarbetar med flera närliggande golfbanor, bl a närmaste grannen Friiberghs Golfklubb samt Sveriges i särklass bästa golfbana Bro Hof Slott. Ditt välbefinnande är vår passion.

 • Matlagningskväll hos Uppdrag:Köket.

  Mat & dryck

  En kväll där vi möts genom maten och där alla är delaktiga under ledning av vår kock.

  Tillsammans går vi igenom menyn som antingen kan dukas som buffé eller som en fyrarätters middag. En helkväll helt enligt era egna önskemål. Vid ankomst serveras en välkomstdryck med tilltugg. Därefter går kocken igenom recepten samt metoderna för tillagning. Ni blir indelade i grupper och tilldelas varsitt recept. Kocken finns hela tiden nära och hjälper till under kvällen. Rätterna är anpassade så att alla ska kunna sätta sig och äta samtidigt.

  Det brukar ta ca 1,5 – 2 timmar till maten är färdig att servera. Under kvällen finns tillgång till snacks och alkoholfri dryck. Önskar ni vin till maten hjälper vår sommelier till med vinförslag för att få harmoni mellan smakerna.

 • Safety Driving

  Aktivitet

  Safety Driving är en lika rolig som lärorik aktivitet. Vitsen är att under trevliga former få lära sig att köra bil på ett säkert sätt.

  I aktiviteten ingår både teoretiska och praktiska övningar kring bilens säkerhetssystem, hur du optimalt hanterar en kritisk situation, hur bilen reagerar i olika hastigheter och vilken betydelse hastigheten har när något oförutsett händer i trafiken. Fler exempel på övningar är broms i kurva, köra slalombana, undanmanöver i olika hastigheter samt ett slutprov där du får användning för alla de kunskaper du lärt dig under dagen.

  I utbildningen ingår försäkring, instruktörer, bränsle, kursfordon, lunch, frukost och fika. Efter genomförd utbildning erhåller deltagarna ett certifikat. Utmana dina kolleger, kunder och vänner på en upplevelse som alldeles säkert kommer att förändra din syn på bilkörning. Safety Driving gör alla till en bättre bilförare.

 • Skidresor för företag

  Aktivitet

  Vi arrangerar skidresor för företag till den svenska fjällvärlden och till Alperna. Vår specialitet är resor med utbildning och vi har även erfarenhet av vinterresor till Italien och Aspen i USA.

  Förena nytta med nöje: åk med företaget på skidresa och lär er något på kuppen! Vi på Segmenta har i många år arrangerat skidresor med utbildning och har kontakt med bra och inspirerande föreläsare. Vi åker till de svenska fjällen och till Alperna, och har även erfarenhet av liknande resor med både små och stora grupper till bland annat Italien och Aspen, USA.

  Exempel: Weekendresa till Kebnekaise

  Som ett exempel föreslår vi en weekend på Kebnekaise med isklättring och spännande off pist-åk i orörd snö vid Kebnekaise fjällstation. Eventet erbjuder två adrenalinladdade dagar där du tillsammans med erfarna guider får prova på både isklättring och ski-touring. Kvällarna avslutas med god mat och dryck samt mys framför den sprakande brasan i Kebnekaises storstuga.

  Paketet innehåller: skotertransport Kiruna - Nikkaluokta t/r, boende två nätter i flerbäddsrum inkl linneset med handdukar, helpension inkl trerättersmiddag, tillgång till bastu på Kebnekaise fjällstation, utrustning för isklättring och ski-touring med guide. Transport till Kiruna tillkommer. För off pist-åkning måste deltagarna ha med sig egna skidor eller snowboardutrustning.

  För exempel och skidresor, kontakta oss på Segmenta. Vi skräddarsyr din företagsresa.

 • Thoresta herrgård

  Herrgård

  Thoresta Herrgård ligger utanför Bro, i lantlig miljö.

  Vissa säger att vårt omtalade kök står i centrum på Thoresta, andra tycker att det är avskildheten och de natursköna omgivningarna som gör Thoresta till vad det är. Vi anser att det är du, gästen, som står i centrum. De delar som Thoresta består av, fantastiska matupplevelser, ett genuint värdskap och naturens närhet, cirkulerar bara kring dig för att skapa den upplevelse du behöver. Vårt mål är att göra din tid hos oss till en förstklassig helhetsupplevelse, som tillfredsställer både sinne och smak.

 • Villa Aske Konferenser

  Konferens

  Idylliskt och idealiskt nära Stockholm och Arlanda ligger Villa Aske – Sveriges närmaste och mest kompletta konferensanläggning.

  Här präglas atmosfären av värme och kärlek till Italien. Klassisk italiensk arkitektur i vacker svensk natur, avskilt men samtidigt nära, alla moderna faciliteter mitt i en historisk idyll.

  Maten vi serverar på Villa Aske är Medelhavsinspirerad, menyn följer säsongerna och precis som i Italien står rena, genuina smaker i fokus. Det bästa ur två världar – de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte.

 • Whiskyprovning

  Mat & dryck

  Detta kan kombineras tillsammans med en kundgolf, personalfest eller middag. Vi låter deltagarna pröva 4-6 olika kvalitetsorter och berättar där i mellan historian bakom varje sort och dess destilleri.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt