Företagsgåvor

Matgåvor & Godis
Gåvorkort
Inredning m.m

Företagsgåvor

Affärsidé

"Segmenta är ett serviceinriktat, snabbfotad och omhändertagande företag specialiserat på starka varumärken. Vi levererar även projektledning av skräddarsydda events."

Vi fokuserar på att leverera Kvalité. Glädje och Resultat. Dessa ord är våra kärnvärden och har följande innebörd för oss:

Kvalitè

Vi jobbar med varumärken och tillverkare som fokuserar på hållbarhet och långsiktighet. Dessutom är vi ständigt fokuserade på att ge snabb återkoppling, komma med kreativa lösningar med målsättningen att överträffa kundens förväntningar.

Glädje

I alla kontakter med oss möter du ett team som ser möjligheten i att lösa dina utmaningar. Att snabbt, ansvarsfullt och positivt hjälpa våra kunder ger alla inblandade ett lättsamt sätt att göra affärer i en omvärld som snurrar allt snabbare.

Resultat

För oss är det självklart att de produkter och tjänster skall motsvara eller överträffa våra och era kunders förväntningar. Då får ni ut det resultat som ni hoppats på i samband med investeringen och vi får på detta sätt återkommande kunder som ger oss möjlighet att skapa tillväxt både för er och oss.