Wernerssons klassiska julkartong


Wernerssons klassiska julkartong

Art.nr. 23509
Minsta antal: 5 st

Ilchester Whiskycheddar – genuin Somerset Cheddar blandad med smakrik whisky. Ilchester Portvinscheddar – klassisk Somerset cheddar i kombination med portvin. Ilchester Somerset Gold – en premium Cheddar med mängder av smak. Ilchester Stiltonkrus – blåmögelost, även kallad ”King of Cheeses”. Smaken är rik, fyllig med en pikant eftersmak.

Pris 299,00 kr

VÄLJ Antal

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Wernersson Ostmästare

EN OSTMÄSTARES HISTORIA
FRÅN OST TILL HANDLING. Ett uttryck som faktiskt kan sammanfatta hela vår 90-åriga historia. Det har handlat om ost från allra första början och man kan lugnt säga att åren fylls av stor handlingskraft.

MÖT OSTMÄSTAREN SJÄLV. Allt började i Marbäck, strax utanför Ulricehamn, året är 1930 och Tage Wernersson drev en liten lanthandel i byn. Men – han hade en alldeles speciell passion för en del av det breda sortimentet – ost! Givetvis märkte byborna detta och det dröjde inte länge förrän butiken i folkmun kom att kallas för ”Wernerssons ost”. Ryktet spred sig i vidare kretsar och ostälskare från hela Ulricehamnsbygden kom för att handla från Marbäcks egen ostmästare. Affärsman som han var insåg Tage att det skulle vara enklare för kunderna och bättre för affärerna om han tog sig in till stan. Sagt och gjort, han plockade helt enkelt bort baksätena i familjens T-ford och lastade bilen full med ost. I Ulricehamn satte han sedan upp ett torgstånd, där han varje onsdag och lördag sålde Wernerssons fina ostar. Året om, i sol som regn.


Visa samtliga produkter från Wernersson Ostmästare
Vikt 1 200 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt