Vulkanus Pocket knivslip


Vulkanus Pocket knivslip

Art.nr. MSPB04BL
Minsta antal: 5 st

Knivsliparna från Vulkanus tar knivslipningen till en helt ny nivå och lämnar både raka och tandade knivblad riktigt sylvassa!

Vulkanus Pocket är en liten men mycket kvalitativ knivslip. I stort sett har den samma egenskaper som de större modellerna Vulkanus Classic och Vulkanus Professional. De stora skillnaderna är storleken och materialet som i denna pocketversion är plast. Slipningen går till på samma sätt som de större modellerna, men med Vulkanus Pocket vänder man på själva slipen istället för att vinkla kniven åt olika håll. På slipen finns tydlig och enkel grafik med instruktioner.

4/5 plus i Aftonbladets stora knivslipstest 2019
"Perfekt för jägare, fiskare och andra som behöver en behändig slip i fält".
- Aftonbladet 2019-02-19.

Pris 475,00 kr

VÄLJ Antal

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Vulkanus®

VULKANUS® erbjuder de bästa knivsliparna för stålknivar som klarar av både raka och tandade knivblad – så att även brödkniven blir lika vass som övriga knivar! Enkla, professionella knivslipar som noggrant grundslipar, finslipar och bryner eggen i tre enkla steg och lämnar knivarna sylvassa.


Visa samtliga produkter från Vulkanus®
Material Plast
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt