Vulkanus VG2 Professional knivslip


Vulkanus VG2 Professional knivslip

Art.nr. MSVA20G2
Minsta antal: 5 st

Vulkanus VG2 Professional är version två av den hyllade knivslipen och ersätter också tidigare Vulkanus Professional. Nya Vulkanus VG2 har ännu bättre funktion och anpassar slipvinkeln automatiskt mellan 11-21 graders vinkel. Slipresultat blir ännu bättre och den ger bättre grepp för öppning av de vinklade slipstålen, kraftigare fjädring samt kraftigare slipstavar.

Knivsliparna från Vulkanus tar knivslipningen till en helt ny nivå och lämnar både raka och tandade knivblad riktigt sylvassa! Den fungerar lika bra för både raka och tandade knivblad – så din brödkniv kan bli lika vass som övriga knivar. Med Vulkanus kan du både slipa och bryna, med dess patenterade fjäderteknik och höga kvalité av rostfria stålkomponenter säkerställs både lång livslängd och säkra livsmedel. Dessa funktioner tillsammans med den robusta konstruktionen, gör Vulkanus VG2 Professional till den perfekta slipen för både kommersiella köksmiljöer och i köket hos den glade amatörkocken.

- Slipa och bryn stålknivar på en och samma gång.
- Ger vassa blad, både för raka och tandade knivar.
- Enkel att använda, alla klarar av det.
- Skadar inte knivens blad.
- Anpassar slipvinkeln efter kniv.
- Kan diskas i diskmaskin.

Pris 1439,00 kr

VÄLJ Antal

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Vulkanus®

VULKANUS® erbjuder de bästa knivsliparna för stålknivar som klarar av både raka och tandade knivblad – så att även brödkniven blir lika vass som övriga knivar! Enkla, professionella knivslipar som noggrant grundslipar, finslipar och bryner eggen i tre enkla steg och lämnar knivarna sylvassa.


Visa samtliga produkter från Vulkanus®
Material Rostfritt stål
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

L?mna f?ljande f?lt tomt