Stelton Lucie Hurricane oljelampa-set


Stelton Lucie Hurricane oljelampa-set

Art.nr. 497+R-96
Minsta antal: 5 st

Ett gåvoset till kampanjpris bestående av den vackra oljelampan Lucie från Stelton och två extra vegetabiliska oljeljus från Rig-Tig. Lampan är tillverkad i glas i olika fina färger och har en modern, stilren design. Den går lika bra att använda utomhus som inomhus.

Lampans färger är inspirerade av den vackra naturen. Välj mellan Amber som påminner om bärnsten som legat i havet i tusentals år, Azure som havets djupblå färg och Smoke som påminner om färgen på röken från en slocknad eld.

De två oljeljusen som medföljer är vegetabiliska och har en brinntid på ca. 40-45 timmar vardera. Det går även att köpa till oljeljus separat.

Kampanjpriset gäller t.o.m. 30/06-2022, eller så långt lagret räcker.

PRIS NIVÅER

Set 5
Pris/set 299,00
334,00

VÄLJ Produktfärg

Smoke

VÄLJ Set

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är idag ett välkänt varumärke som är berömt för sin tidlösa skandinaviska designfilosofi. Bakom Steltons många produktserier ligger samarbeten med internationella arkitekter och designers. En av de mest kända produkterna från Stelton är den populära termoskannan EM77 som är designad av Erik Magnussen.


Visa samtliga produkter från Stelton
Material Glas
Mått Höjd: 17,5 x Diameter 8,5 cm
Design Francis Cayouette
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

L?mna f?ljande f?lt tomt