Stelton EM77 termoskanna, mellow yellow


Stelton EM77 termoskanna, mellow yellow

Art.nr. 1805
Minsta antal: 5 st

Steltons klassiska termos – den världsberömda designikonen EM77 termoskanna – här i vårens färg mellow yellow till kampanjpris!

Termoskannan EM77 är en världsberömd designikon som skapades av Erik Magnussen 1977. Sedan dess har den tillverkats i över 100 olika färger. Termosen är en kombination av perfekt form och funktionalitet. Den har ett unikt vipplock men kommer också med ett skruvlock, så att termosen även kan tas med på picknicken.

Inuti har EM77 en glasinsats som håller vätskan varm i upp till 6 h eller kallt i flera timmar. Den är designad för att hålla en livstid, men om den skulle gå sönder kan varje del bytas ut. På så sätt förlängs kannans livslängd till förmån för miljön.

Ge bort EM77 termoskanna i sommargåva till era anställda och kunder – den är fortfarande lika populär idag som när den först lanserades!

Kampanjpriset gäller t.o.m. 30/06-2022, eller så långt lagret räcker.

PRIS NIVÅER

Antal 5
Pris/st 399,00
679,00

VÄLJ Produktfärg

Mellow yellow

VÄLJ Antal

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är idag ett välkänt varumärke som är berömt för sin tidlösa skandinaviska designfilosofi. Bakom Steltons många produktserier ligger samarbeten med internationella arkitekter och designers. En av de mest kända produkterna från Stelton är den populära termoskannan EM77 som är designad av Erik Magnussen.


Visa samtliga produkter från Stelton
Storlek Rymmer 1 liter
Mått Diamater: 10,5 cm, Höjd: 30 cm
Material ABS plast och glasinsats
Design Erik Magnussen
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

L?mna f?ljande f?lt tomt