Stelton Embrace brödkorg


Stelton Embrace brödkorg

Art.nr. x-28-3-1
Minsta antal: 5 st

Den populära brödkorgen Embrace från Stelton! Korgen är av rostfritt stål och har de klassiska organiska formerna som känns igen på samtliga produkter i Embrace-serien. Till korgen kommer en praktisk brödpåse som ser till att brödsmulorna stannar kvar i korgen istället för att hamna på matbordet. När korgen inte används till bröd kan den användas utan tygpåsen som en fruktskål. Frukt och grönsaker håller sig fräscha i den luftiga korgen/skålen och dess färger blir fina kontraster mot stålet. Välj mellan tre olika färger på brödpåsen.

Ge bort Embrace brödkorg i julklapp eller sommarpresent till personal och kunder - en populär företagsgåva!

Pris 360,00 kr

VÄLJ Produktfärg

Chalk

VÄLJ Antal

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är idag ett välkänt varumärke som är berömt för sin tidlösa skandinaviska designfilosofi. Bakom Steltons många produktserier ligger samarbeten med internationella arkitekter och designers. En av de mest kända produkterna från Stelton är den populära termoskannan EM77 som är designad av Erik Magnussen.


Visa samtliga produkter från Stelton
Storlek 23,5 cm i diameter
Design Halskov & Dalsgaard
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt