Stelton Foster karaff, 1,2 l


Stelton Foster karaff, 1,2 l

Art.nr. 740
Minsta antal: 5 st

Karaffen Foster från Stelton rymmer 1,2 liter och passar till många olika tillfällen. En både vacker och dekorativ karaff i porslin att servera vatten, saft, vin eller annan dryck i på middagsbordet. Matcha karaffen med Foster dricksglas i 4-pack.

Karaffen ingår i Steltons produktlinje "The Norman Foster Collection" som förenar en enkel skulpturell form med mjuka linjer, vilket skapar en fin servering i många olika miljöer och sammanhang. Varje produkt i serien uttrycker sin specifika funktion och delar samtidigt ett gemensamt språk.

Design: Norman Foster – verkställande direktör och grundare av Foster + Partners, en av världens mest inflytelserika arkitektfirmor som satt sin prägel på städer överallt.

Pris 439,00 kr

VÄLJ Antal

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är idag ett välkänt varumärke som är berömt för sin tidlösa skandinaviska designfilosofi. Bakom Steltons många produktserier ligger samarbeten med internationella arkitekter och designers. En av de mest kända produkterna från Stelton är den populära termoskannan EM77 som är designad av Erik Magnussen.


Visa samtliga produkter från Stelton
Storlek Rymmer 1,2 liter
Material Porslin
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt