Stelton EM77 termoskanna, 1 l


Stelton EM77 termoskanna, 1 l

Art.nr. 991
Minsta antal: 5 st

Steltons klassika termos – den världsberömda designikonen EM77 termoskanna med det unika vipplocket skapades av Erik Magnussen 1977. Förutom vipplocket ingår också ett skruvlock, så att termosen även kan tas med på picknicken. Om du dukar till många ger kannans slanka och höga silhuett och dess lilla bottenytan plats åt fler saker på bordet.

Finns i flera härliga färger, varav fyra säsongsfärger (med risk för slutförsäljning): rosehips, dark mocha, warm maroon och dark forest. Säsongens färger är inspirerade av den nordiska naturen – molnens känsliga blå nyans, de djupa gröna tonerna i skogen och den vackra gråfärger på den klippiga kanten.

Ge bort EM77 termoskanna i gåva till anställda och kunder – den är fortfarande lika populär idag som när den först lanserades!

PRIS NIVÅER

Antal 5
Pris/st 360,00
599,00

VÄLJ Produktfärg

Granite grey

VÄLJ Antal

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är idag ett välkänt varumärke som är berömt för sin tidlösa skandinaviska designfilosofi. Bakom Steltons många produktserier ligger samarbeten med internationella arkitekter och designers. En av de mest kända produkterna från Stelton är den populära termoskannan EM77 som är designad av Erik Magnussen.


Visa samtliga produkter från Stelton
Storlek Rymmer 1 liter
Mått Diamater: 10,5 cm, Höjd: 30 cm
Material ABS plast och glasinsats
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt