Softybag


Softybag

Art.nr. softybag-rod
Minsta antal: 5 st

Softybag uppblåsbar soffa/säng är lika stilren, enkel och portabel som den är användbar. Nedpackad tar den inte mer plats än en necessär, uppfylld erbjuder den sittplatser upp till tre personer eller är en bekväm bädd för en person. Den fylls enkelt på några sekunder genom ett par drag genom luften. Använd den i vattnet, på stranden, klipporna eller varför inte som extrasäng till gästerna eller som soffa när det behöves fler platser framför TVn.

Softybag är ett registrerat varumärke med mönsterskyddad design.

Så här fyller du din softybag:
Den snabbaste och enklaste uppfyllningen kallas “Scooping Air Metoden”. Håll din Softybag vid öppningen och dra den raklång genom luften. Se till att stänga öppningen innan rörelsen avslutas. Upprepa rörelsen 3-4 gånger tills den har ca 70% luft. Försegla sedan och knäpp spännet. När du vill rulla ihop bagen, öppnar du spännet och rullar ihop softybagen från huvudänden och lägger den i medföljande påse. Superenkelt!

Pris 360,00 kr

VÄLJ Produktfärg

Röd

VÄLJ Antal


Visa alternativ för märkning

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Softybag

Softybag är lika stilren, enkel och portabel som den är användbar. Nedpackad tar den inte mer plats än en necessär, uppfylld erbjuder den sittplats för upp till tre personer eller en bekväm bädd för dig själv. Fyll den på några sekunder med ett par drag genom luften. Använd i vattnet, på stranden, klipporna eller varför inte som extrasäng när du får gäster eller behöver fler platser framför TVn. Softybag är ett registrerat varumärke med mönsterskyddad design.


Visa samtliga produkter från Softybag
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt