Skultuna ljushållare Celestial, small, silver


Skultuna ljushållare Celestial, small, silver

Art.nr. S795-S
Minsta antal: 5 st

Skultunas ljuslykta Celestial i etsad nysilver med mässingshållare ingår i The London Collection, som är designad av den internationellt kända smyckesdesignern Lara Bohinc.

- Jag är fascinerad av Sverige och Skandinavien. Att arbeta med ett företag som Skultuna som står för tradition, kvalitet och tidlös design går hand i hand med min design och mina visioner, säger Lara Bohinc.

The London Collection består av flera fina ljuslyktor i olika storlek och mönster – Lunar, Celestial och Feather. Fina att kombinera tillsammans med varandra, eller att använda var och en för sig. Lara Bohinc är mest känd för sitt eleganta och tidlösa formspråk på smycken. Inspirationen till The London Collection kommer från resor; linjerna i mönstret Lunar är inspirerade av motorvägarna i Japan, Celestial är inspirerad av planeternas rörelser runt solen och Feather av fåglarnas lätta vingslag.

Pris 639,00 kr

VÄLJ Produktfärg

Celestial, silver

VÄLJ Antal

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Skultuna

Skultuna 1607

I över 400 år har Skultuna Messingsbruk tillverkat metallföremål av högsta kvalitet. Alltid med samma känsla för kvalitet och design skapar Skultuna idag morgondagens antikviteter för kommande generationer.


Visa samtliga produkter från Skultuna
Storlek Höjd: 11cm
Formgiven År 2014
Material Etsad nysilver & mässing
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt