Sebago Leather Laptop Bag


Sebago Leather Laptop Bag

Art.nr. SA1909
Minsta antal: 5 st

Datorväska i läder av finaste kvalité med avtagbar rem. Perfekt till kontoret eller när du är på resande fot. Stort fack med dragkedja på utsidan. Vadderad ficka för laptop inuti samt ett stort mellanfack för pärmar eller mappar. Två mindre fack där du får plats med anteckingsbok, plånbok eller pass.

Pris 2399,00 kr

VÄLJ Produktfärg

Brun

VÄLJ Antal

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Sebago

Med Atlantens salta vindar i sydost och Kanadas kylslagna skogar i nordväst har man i Maine oavsett årstid, alltid haft behov av kläder som tål att utsättas för naturens nyckfullhet. Här i hjärtat av USA:s östkust ligger Lake Sebago där vi sedan 1946 byggt vidare och utvecklat den traditionen.
Här har vi sedan starten ägnat allt vårt kunnande och all vår hantverks¬-skicklighet åt att skapa skor och kläder i samklang med både naturens och modets växlingar. I allt vi gjort och gör har vi följt en idé om att kvalitet och funktion måste gå hand i hand med design och materialval för att vi ska kunna sätta vårt namn på etiketten. Se därför namnet Sebago som ett löfte från oss om ständigt nya kollektioner i samklang med tiden och med en kvalitets¬känsla som aldrig blir omodern.


Visa samtliga produkter från Sebago
Material 100% buffelläder
Storlek Höjd: 28 cm, bredd: 38 cm, djup: 5 cm.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt