Salomon Discovery hz, herr


Salomon Discovery hz, herr

Art.nr. L40366200
Minsta antal: 5 st

Salomon DISCOVERY HZ herrmodell är ett basplagg som är mycket mångsidigt och kan användas året runt. Ett ultimat lager-på-lager-plagg som kan användas för flera olika utomhusaktiviteter, inklusive vandring, turåkning och utförsåkning.

PRIS NIVÅER

Antal 1
Pris/st 640,00

VÄLJ Produktfärg

Fiery red

VÄLJ Antal

Storlek Antal
S
M
L
XL
2XL

Visa alternativ för märkning

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Salomon

Företaget började tillverka skidbindningar redan på 1950-talet och sortimentet utökades med pjäxor på 1970-talet. Därefter kom ett antal profilprodukter, mössor, handskar, m.m., av vilka den så kallade salomonryggsäcken måste anses vara en av företagets största succéer någonsin, åtminstone i Sverige. Det var en enkel sportryggsäck, ca 30x40 cm med ett något mindre ytterfack, i marinblått med orange detaljer och ett stort vitt "S". Det var salomonryggsäcken som tillsammans med Fjällrävens "kånken" som fick Sveriges barn och ungdomar att byta axelremsväska mot ryggsäck som skolväska.

1990 började företaget också att tillverka slalomskidor och under samma decennium fick även tillverkningen av längdåkningsutrustning bra fart. Salomon gick år 1997 samman med Adidas för att bilda Adidas-Salomon. Salomon såldes vidare av Adidas i maj 2005 till finska Amer Sports. Salomon jobbar idag aktivt med miljöfrågor och har en internationell policy som säger att Salomon ska:

Förstå hur miljön påverkas av det Salomon gör
Reducera C02 utsläpp
Reducera vårt beroende av ej återvinningsbara material
Eliminera toxicitet
Utveckla produkter och processer som är miljövänliga och återvinningsbara


Visa samtliga produkter från Salomon
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt