Rituals gåvoset medium, Jing


Rituals gåvoset medium, Jing

Art.nr. giftset-m-jing
Minsta antal: 6 st

Visa dina medarbetare och kunder lite extra uppskattning med ett gåvoset från Rituals. The Ritual of Jing består av produkter, för henne och honom, som är speciellt framtagna för att hjälpa dig att koppla av och få en bättre sömn. Detta gåvoset medium innehåller kroppskräm 100 ml, duschskum 200 ml, minidoftstickor 70 ml och kroppsskrubb 125 g.

Produkterna i Jing-serien har en varm, blommig och rogivande doft av helig lotus och jujubär.

Om The Ritual of Jing:
Med inspiration av den traditionella kinesiska filosofin jing som representerar lugn, stillhet och frid hjälper denna serie dig att hitta din väg till inre frid och uppnå lugn och stillhet. Skapa en personlig fristad, koppla av på djupet och främja en god sömn med meningsfulla rutiner.

Vid ett ordervärde under 5000:- på Rituals produkter tillkommer en hanteringsavgift på 195:-

Pris 319,00 kr

VÄLJ Antal

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Rituals®

Inspirerade av visheten i forna österländska traditioner erbjuder Rituals ett omfattande sortiment av exklusiva och prisvärda produkter för både kropp och hem. Förhoppningen är att dessa produkter ska berika människors liv med dofter som är unika, personliga och noga utvalda - skapade av världens främsta parfymörer.


Visa samtliga produkter från Rituals®
Doft Helig lotus och jujubär
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

L?mna f?ljande f?lt tomt