RIG-TIG Cheffy kryddkvarnar set


RIG-TIG Cheffy kryddkvarnar set

Art.nr. Z00430 + Z00430-1
Minsta antal: 5 st

Ett gåvoset till kampanjpris från Rig-Tig med salt- och pepparkvarnarna Cheffy. Med Cheffy kan du enkelt dosera rätt mängd färskmalet salt och peppar till dina måltider. Den snygga designen med strömlinjeformade räfflor och rundade topp ger riktigt bra grepp så du enkelt kan mala dina kryddor. Dessutom blir kvarnarna dekorativa detaljer i köket och på matbordet.

Cheffy-kvarnarna är enkla att fylla på och kan ställas in att mala både fint och grovt efter önskemål. Själva kvarnen är keramisk, vilket betyder att den särskilt hållbar och tål daglig användning i många år framöver. CrushGrind® 25 års garanti på keramiska delar.

Design: Renaud Defrancesco

Pris 478,00 kr

VÄLJ Set

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
RIG-TIG

RIG-TIG erbjuder praktiska och prisbelönta köksprodukter i snygg design. Filosofin bakom varumärket är att alla produkter ska fungera optimalt när det är hektiskt i köket. Många av produkterna har spännande, innovativa funktioner som gör skillnad för alla som älskar matlagning. Bakom produkterna står danska och internationella designers.


Visa samtliga produkter från RIG-TIG
Design Renaud Defrancesco
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

L?mna f?ljande f?lt tomt