Le Creuset oval gryta 4,1 l


Le Creuset oval gryta 4,1 l

Art.nr. 21178272002430
Minsta antal: 5 st

Klassisk oval gjutjärnsgryta av högsta kvalité från Le Creuset. Gjutjärn är känt för att vara ett av de bästa materialen till matlagning då värmen fördelas jämnt i grytan vilket gör den perfekt för tillagning av grytor eller grytstekt kyckling. En gryta i gjutjärn håller sig varm lång tid efter att plattan stängts av vilket ger bra förutsättningar för energisnål matlagning. Dessutom håller det maten varm länge när när den ställs fram på bordet.

Grytan finns i ett brett urval av färger och är en populär köksklassiker. Den har tillverkats i högsta kvalité sedan 1925 på Le Creusets eget gjuteri i Frankrike. Kan användas på alla värmekällor inklusive induktion och tål dessutom både grill, ugn och att diskas i diskmaskin.

Pris 2423,00 kr

VÄLJ Produktfärg

Marseille

VÄLJ Antal

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Le Creuset

Le Creuset började producera emaljerat gjutjärn år 1925 i gjuteriet i Fresnoy le Grand. Det är fortfarande här som Le Creuset producerar sina världsberömda grytor, minigrytor, stekpannor och andra produkter gjorda i gjutjärn. Varje produkt håller väldigt hög kvalité och genomgår över 30 olika tester innan den godkänns. Alla gjutjärnsgrytor och produkter från Le Creuset har livstidsgaranti.


Visa samtliga produkter från Le Creuset
Storlek 4,1 L/27 cm
Material Gjutjärn
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

L?mna f?ljande f?lt tomt