Le Creuset salt- och pepparkvarn, 11 cm


Le Creuset salt- och pepparkvarn, 11 cm

Art.nr. 96002500090000
Minsta antal: 5 st

Ett set med två stilrena och effektiva Le Creuset kryddkvarnar 11 cm – en saltkvarn och en pepparkvarn. Kvarnarna är tillverkade i högblank akryl och har en keramisk kvarn som effektivt finfördelar saltkristallerna och pepparkornen. Akrylmaterial är starkt och lätt, resistent mot korrosion och garanterar en lång livslängd. Knoppen är tillverkad av rostfritt stål och har samma design som Le Creusets ikoniska gjutjärnsgrytor. Justera hur grovt kvarnen ska mala genom att vrida på knoppen.

PRIS NIVÅER

Set 5
Pris/set 360,00
495,00

VÄLJ Produktfärg

Volcanic

VÄLJ Set

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Le creuset

Le Creuset började producera emaljerat gjutjärn år 1925 i gjuteriet i Fresnoy le Grand. Det är fortfarande här som Le Creuset producerar sina världsberömda grytor, minigrytor, stekpannor och andra produkter gjorda i gjutjärn. Varje produkt håller väldigt hög kvalité och genomgår över 30 olika tester innan den godkänns. Alla gjutjärnsgrytor och produkter från Le Creuset har livstidsgaranti.


Visa samtliga produkter från Le creuset
Storlek 11 cm
Material Akryl
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt