Eva Solo vattenflaska 0,5 l


Eva Solo vattenflaska 0,5 l

Art.nr. 503038
Minsta antal: 6 st

En perfekt dricksflaska från Eva Solo i slagtålig BPA-fri plast som inte innehåller bisfenol, ftalater eller tungmetaller. Flaskan håller helt tätt och kan fyllas på om och om igen, vilket betyder att den skonar miljön. Ha den med i väskan, använd den på kontoret och på fritiden. På locket sitter en praktisk bärrem som går att få i flera olika färger. Flaskan är enkel att rengöra då den tål maskindisk, locket ska dock diskas för hand.

Ge bort flaskan som den är eller gör den personlig med ert företags loggo eller budskap. En perfekt julklapp eller sommarpresent till personal eller kunder!

Pris 200,00 kr

VÄLJ Produktfärg

Cantaloupe

VÄLJ Antal

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Eva Solo

Eva Solo är ett familjeföretag och grundades för över hundra år sedan. Idag leds och ägs företaget av Jan Engelbrecht som är fjärde generationen efter grundaren. Eva Solos karakteristiska design har på många sätt varit synonym med det moderna hemmets utveckling, utgångspunkten är funktionell design av hög kvalitet.


Visa samtliga produkter från Eva Solo
Volym 0,5 liter
Material BPA-fri plast, rostfritt stål, silikon och polyester
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

L?mna f?ljande f?lt tomt