Eva Solo To Go Cup


Eva Solo To Go Cup

Art.nr. 567051
Minsta antal: 5 st

To Go Cup från Eva Solo är en praktisk och snygg dubbelväggad termosmugg med vaccum som håller både värme och kyla. Den har ett funktionellt lock med klickfunktion som gör att den är enkel att använda med enhandsgrepp. På locket sitter en praktisk bärrem i silikon så du enkelt kan ta med dig muggen överallt. Fyll To Go Cup med kaffe eller annan dryck, dess dubbla väggar och vakuumeffekt gör att den håller värmen eller kylan perfekt.

Muggen är i rostfritt stål med enfärgat lock som finns i flera fina färger. Ge bort den som den är eller märk upp muggen med företagets logga och budskap och ni har en perfekt julklapp eller sommarpresent till era anställda!

Pris 185,00 kr

VÄLJ Produktfärg

Taupe

VÄLJ Antal

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Eva Solo

Eva Solo är ett familjeföretag och grundades för över hundra år sedan. Idag leds och ägs företaget av Jan Engelbrecht som är fjärde generationen efter grundaren. Eva Solos karakteristiska design har på många sätt varit synonym med det moderna hemmets utveckling, utgångspunkten är funktionell design av hög kvalitet.


Visa samtliga produkter från Eva Solo
Storlek 35 cl
Material Rostfritt stål, plast och silikon
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt