Casall Pressure Point Ball Bamboo


Casall Pressure Point Ball Bamboo

Art.nr. 56300
Minsta antal: 5 st

En miljövänligare massageboll från Casall som är tillverkad av 25 % bamboo och risskal. Vid tillverkningen kommer också energin från 50 % återvinningsbara energikällor. Med bollen kan du gradvis sätta tryck på muskelknutor och på så vid stretcha muskeln, öka blodcirkulationen och lindra smärta. Med en massageboll kan du nå de djupaste muskelvävnaderna och på så sätt få bukt med stress och spänningar. Den kan användas både vid uppvärmning och återhämtning efter träning.

Denna produkt ingår i Casalls Bamboo-serie med miljövänligare träningsredskap. En utmärkt produkt att ge bort i gåva till personal eller kunder som kan hjälpa dem att få till träning och återhämtning hemma!

Pris 159,00 kr

VÄLJ Produktfärg

004

VÄLJ Antal

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Casall®

Som grundare av Sveriges första tjejgym 1984 ligger Casalls fokus på personlig, multifunktionell, holistisk träning tillsammans med tron på att skapa harmoni mellan hjärta, kropp och själ. Casall har samarbetat med idrottare och personliga tränare under alla år för att få fram några av de bästa redskapen och träningskläderna för holistisk träning som finns på marknaden.


Visa samtliga produkter från Casall®
Material 25 % bambu fibrer och rishusk, naturliga cellulosa fibrer, EVA skum, polyeten.
Vikt Vikt: 0,07 kg
Mått Ø 6,7 cm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt