Casall Foam Roll, small


Casall Foam Roll, small

Art.nr. 54201-901
Minsta antal: 5 st

En foam roller behandlar stela och ömma muskler och är ett utmärkt redskap för både uppvärmningsövningar och för återhämtning. Rulla den längs enskilda muskelgrupper för att minska risken för skador och/eller för att öka rörligheten. Ägna extra tid åt särskilt spända muskelgrupper.

Casalls Foam Roll small rekommenderas för nybörjare och medelanvändare då den är lite mjukare och inte så smärtsam. Perfekt att använda till benövningar. Dess mindre storlek gör att den är enkel att förvara och smidig att ta med i träningsväskan eller på resan.

En perfekt personalgåva till ditt företags medarbetare.

Pris 239,00 kr

VÄLJ Produktfärg

Black

VÄLJ Antal

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Casall®

Som grundare av Sveriges första tjejgym 1984 ligger Casalls fokus på personlig, multifunktionell, holistisk träning tillsammans med tron på att skapa harmoni mellan hjärta, kropp och själ. Casall har samarbetat med idrottare och personliga tränare under alla år för att få fram några av de bästa redskapen och träningskläderna för holistisk träning som finns på marknaden.


Visa samtliga produkter från Casall®
Material: Polyetylen, EVA-skum. Hårdhet: 30-35D
Storlek: Diameter: 15 cm, längd: 31 cm
Vikt: 0,3 kg
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt