Bitz Kusintha vas


Bitz Kusintha vas

Art.nr. 25342
Minsta antal: 5 st

Vacker vas i genomfärgat glas med dekorativ räfflad look från danska varumärket Bitz. Finns i grönt, amber, pink, blå och smoke. När du köper något ur Kusintha-kollektionen stödjer du även utsatta barn i världens fattigaste områden.

Mer om Kusintha
Kusintha är ett stödprojekt som startades 2018 av Christian Bitz och Lisette Rützou. Projektets mål är att donera 1 miljon kronor under en femårsperiod genom försäljning av Kusintha-produkter.

Kusintha betyder förändring, och syftet är just att åstadkomma förändring i några av världens fattigaste länder, bland annat genom livsviktiga projekt som etablering av lokala brunnar med rent dricksvatten, förskolor och möjlighet till skolgång. Kortare avstånd till brunnen frigör tid och ger kvinnorna större möjligheter att arbeta och barnen bättre möjligheter att gå i skolan.

Kusintha-kollektionen består av vackra glasprodukter och vid varje försäljning doneras en del av beloppet till Kusintha-projektet.

Pris 359,00 kr

VÄLJ Produktfärg

Grön

VÄLJ Antal

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Mått Höjd 22 cm
Material Glas
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

L?mna f?ljande f?lt tomt