Segmenta - Profilkläder, profilprodukter

Företagsgåvor

Matgåvor & Godis
Gåvorkort
Inredning m.m

Sommarpresenter

Profilprodukter

Allt du behöver för kontoret

Flaskor med tryck

Vattenflaskor & termosmuggar

Allt för kickoffen

Segmenta tipsar 

Fr. 438,00 kr

Segmenta tipsar

Fr. 184,00 kr
Fr. 84,00 kr

Miljövänlig 

Miljövänlig 

Fr. 509,00 kr

Miljövänlig 

Bästsäljare 

Bästsäljare 

Fr. 90,00 kr

Upptäck fler

Behöver du hjälp?
Kontakta oss gärna!

Profilprodukter & presentreklam

Att använda profilprodukter för att marknadsföra ert företag är både populärt och effektivt. Många använder det dagligen på arbetsplatsen och andra vid mer specifika tillfällen som till mässor, kickoffer och företagsevent. Oavsett tillfälle så hittar ni i vårt breda sortiment flera smarta och användbara profilprodukter och giveaways, perfekta att märka med företagets logo eller budskap. Vi har allt från finare kundpresenter och personalgåvor till enklare reklamprodukter. Upptäck sortimentet genom att klicka runt mellan våra olika kategorier, eller använd er av sökfunktionen. Hittar ni inte det ni söker, eller bara vill ha tips och inspiration är ni välkomna att kontakta oss.

Att välja rätt profilprodukter

När ni ska välja profilprodukter kan det vara smart att försöka anpassa produkterna efter mottagarna. Försök identifiera vad de kan tänkas vara i behov av. Finns det någon produkt som skulle kunna göra deras vardag lite enklare? Eller en produkt som passar specifikt för deras bransch? Det kan vara värt att lägga lite extra tid på att hitta en produkt som ni verkligen tror kan komma till användning. Då ökar chanserna för att den kommer leva kvar länge och göra reklam för ert företag i många år framöver.

Vilken märkningsmetod som passar bäst varierar beroende på produkt. Vissa produkter är det enklast att trycka på, andra blir finast med brodyr eller gravyr. Hur stor yta ni har att trycka på varierar också mellan produkterna. Fundera därför på hur mycket information ni behöver få med. Har ni flera loggor och budskap kanske det krävs en produkt med större tryckyta. Vi skickar alltid ett korrektur till er som ni får godkänna innan produktionen sätter igång och ordern blir bindande.

Anpassa profilprodukterna efter årstid

Vissa produkter passar helt klart bättre att dela ut på vintern än på sommaren. Anpassa därför era profilprodukter efter säsong. Populära vinterprodukter kan till exempel vara reklamprodukter som isskrapor, reflexer, mössor och multiwears extra bra. Under sommarhalvåret är sommarprodukter för strand, grillning, cykling och golf extra populära. Varför inte sätta ert företags logo på golfbollar eller andra golftillbehör som greenlagare eller golfpeggar? Vi har flera kända golfvarumärken med produkter för nybörjare såväl som proffs. Roliga och användbara produkter som kan sprida ert budskap på stranden är till exempel badbollar, frisbees och solskydd med tryck.

Letar ni istället efter lite finare kundpresenter eller personalgåvor har vi ett stort utbud av sommarpresenter och julklappar i olika prisklasser.

Profilprodukter som aldrig går ur tiden

Det finns profilprodukter som alltid är populära, som fungerar året om, oavsett bransch, tillfälle och målgrupp. Bland annat reklampennor, vattenflaskor, kassar och påsar, logoband, nyckelringar och muggar med tryck. För att inte glömma reklamgodis så som karameller och tablettaskar som alltid är lika uppskattade giveaways.

Profilprodukter och giveaways till mässa och event

På mässor och events finns det många användningsområden för profilprodukter. Vi har allt från skyltar, vepor, beachflaggor och rollups till er mässmonter, till smarta små giveaways att dela ut till era besökare. En perfekt profilprodukt till mässor och events är dryck med eget tryck. Gör er egen etikett till vatten eller annan dryck och ni har en utmärkt reklambärare som släcker törsten och sprider ert budskap på samma gång. Andra populära mässprodukter är kassar och påsar i olika material, godis och ballonger. Varför inte smycka er monter med reklamballonger? Det kommer garanterat dra besökare till er!

Mobiltillbehör och andra tekniska prylar

Under de senare åren har mobiltillbehör och andra tekniska produkter blivit mycket populära även inom presentreklam. Mobilen är en stor del av våra liv så mobiltillbehör är ofta mycket uppskattade som profilprodukter. Hjälp era kunder att hålla sig uppkopplade genom att beställa powerbanks eller laddningsplattor med tryck. Eller sätt er logo på ett par schyssta hörlurar eller en trådlös högtalare. De finns idag i en mängd olika utföranden och prisklasser. En annan produkt som blivit mycket populär är aktivitetsarmband. Det räknar inte bara steg utan mäter också puls, sömnvanor, kaloriförbrukning och distans.

Profilprodukter med specialdesign

Många av våra produkter går att få med egen design. Det innebär att ni kan specialdesigna dem med egen färg, form eller unik märkning efter era önskemål. Det brukar kräva lite framförhållning och särskilda minimikvantiteter. Låter det intressant? Läs mer och se exempel på egendesignade profilprodukter här.