Företagsgåvor

Matgåvor & Godis
Gåvorkort
Inredning m.m

Påskpresenter


Behöver du hjälp?
Kontakta oss gärna!

Profilkläder märkeskläder

Tryck er logo på märkeskläder

Letar du efter profilkläder av hög kvalité, som ska leva länge och ge ert företag den rätta känslan? Då är märkeskläder med tryck något för dig. Våra märkeskläder ger inte bara dina profilkläder en exklusivare känsla utan håller också en hög kvalité som håller länge. Självklart erbjuder vi dig flera olika möjligheter att profilera dessa på. Placera er logo i tryck eller brodyr på det ställe som passar ert företag bäst.

Vi har märkeskläder för både dam och herr från flera välkända varumärken som till exempel Haglöfs, Craft, Cutter & Buck , Lacoste, Stenströms och Oscar Jacobson. Oavsett om du letar efter en pikétröja med tryck, stickad tröja för dam eller herr, en stilren skjorta med brodyr eller sportkläder med tryck hittar du det hos oss.

Märkeskläder för alla tillfällen

Vi har märkeskläder för alla tillfällen. En klassisk pikétröja med tryck passar till exempel perfekt att ha till vardags på jobbet. Den ger ett stilrent men avslappnat intryck och kan enkelt profileras med er logo i tryck eller brodyr. Vi har pikétröjor för både dam och herr, i sköna bomullsmaterial och i funktionsmaterial.

Letar du efter märkeskläder som håller dig varm rekommenderar vi stickade tröjor från varumärken som Lyle & Scott, Stenströms och Oscar Jacobson. Våra stickade tröjor finns för dam och herr och kan med fördel bäras som de är eller över en pikétröja eller skjorta. En skjorta med tryck eller brodyr ger din personal ett extra professionellt intryck. Välj bland alla våra märkeskläder och hitta skjortor i fina kvalitéer och välj en passform som passar dina anställda.

Söker du istället efter märkeskläder som passar för sport, friluftsliv och andra fritidsaktiviteter kan vi erbjuda träningskläder från exempelvis Haglöfs, Helly Hansen Craft och Salomon. Populära varumärken som är kända för att skapa funktionskläder av hög kvalité för årets alla årstider. Träningskläder med tryck är inte bara populärt hos idrottsföreningar utan även hos företag som deltar i löpartävlingar eller som ska ut och spela golf.