Företagsgåvor

Matgåvor & Godis
Gåvorkort
Inredning m.m

Sommarpresenter

Populära produkter

Våra bästsäljande jackor!

Se hela sortimentet

Behöver du hjälp?
Kontakta oss gärna!

Jackor med tryck

Hitta en perfekt jacka med tryck till ditt företag

En jacka med tryck är en perfekt reklambärare och hos oss hittar du ett brett utbud. Vi har jackor för alla årstider och dess olika väderlekar. Oavsett om du letar efter en värmande vinterjacka, en sportig skidjackor , en skön fleecejacka eller en regnjacka som håller dig torr hittar du det hos oss. Vi har jackor från exklusivare varumärken och i billigare prisklasser. Välj en jacka från varumärken som Haglöfs, Salomon, Helly Hansen, Craft, Norröna eller Nimbus.

Många av jackorna finns i både dam- och herrmodell, några enstaka finns även i barnstorlekar. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att hitta den perfekta jackan till ditt företag eller förening. Självklart går jackorna att få både med och utan tryck. Väljer ni att profilera er på en jacka erbjuder vi flera olika möjligheter.

Vinterjackor som tål kraftig kyla

Håll dina anställda varma även under årets kallaste månader genom att satsa på en slittålig och värmande vinterjacka. Vi har fodrade jackor för alla tillfällen och i många olika modeller. För riktigt kalla vinterdagar rekommenderar vi en dunjacka i tjockare modell eller varför inte en längre vinterparkas? För lite snällare temperaturer räcker det kanske med en lättare dunjacka. Väljer du en lätt dunjacka i figurnära modell kan den med fördel även användas under en annan jacka och ge extra värme när det behövs.

Funktionella jackor för sport- och friluftsliv

I vårt sortiment hittar du flera sport- och funktionsjackor specialiserade för skidåkning, golf, löpning och andra aktiviteter. Planerar ditt företag en skidresa? I sådana fall är det ett utmärkt tillfälle att beställa jackor med tryck. Vi hjälper vi dig gärna att hitta en funktionell skidjacka som ger er möjlighet att synas med er logo eller ert budskap i skidbacken.

Ett bra komplement till skidjackan är en fleecejacka. Ett mycket mångsidigt och populärt plagg som både håller värmen och transporterar fukt. Trots att fleecejackan ofta används som mellanlager i sport- och fritidssammanhang kan den även användas som alternativ till en lättare jacka på våren och sommaren. Välj en fleecejacka i microfleece för en mindre sportig och mer dressad stil.

Softshelljackor lämpar sig också bra för fritidsaktiviteter. De är vind- och vattenavvisande, har god andningsförmåga och kan användas både som mellan- och ytterlager. Trots att de är användbara i de flesta väderförhållandena rekommenderar vi dock en klassisk regnjacka om jackans främsta egenskap ska vara att den är just vattentät.

Slitstarka jackor som skyddar mot regn och blåst

När regnet öser ner och det blåser kallt är det en regnjacka som skyddar mot riktigt ruskväder man vill ha. I vårt sortiment har vi ett stort utbud av regn- och vindjackor perfekta till utomhusaktiviteter som golf, vandring, löpning och segling. Allt från funktionella fritidsjackor för svårare väderförhållanden till välskräddade businessjackor för den stilmedvetne. Profilera företaget på en regnjacka med tryck så kan aldrig dåligt väder hindra er från att sprida ert budskap.