Profilkläder med tryck

Profilkläder - tryck på kläder till ditt företag
Hos oss på Segmenta hittar du ett brett utbud av profilkläder till ditt företag, din förening eller organisation. Att sätta er logo eller budskap med hjälp av tryck eller brodyr på till exempel tröjor, jackor, kepsar eller mössor är ett smart sätt att uttrycka er på.
Oavsett om du söker efter personalkläder, arbetskläder eller reklamkläder att ge bort som gåva till dina kunder så har vi många bra alternativ. Börja med att identifiera vad just ni har för behov av tryck på företagskläder. Välj sedan klädesplagg och tryckmetod efter vad som passar er och utifrån hur ni vill uppfattas av era kunder och anställda.
Vår styrka är att vi erbjuder allt från T-shirt med tryck till märkeskläder med diskret placerad logo som lyfter ert varumärke och gör att ni förknippas med hög kvalité.

Trycka tröjor är ett av de mest populära alternativen
En tröja med tryck är ett av de allra mest vanliga plaggen att beställa när du letar efter profilkläder. Vi erbjuder därför ett stort utbud av tröjor för dam och herr i alla möjliga modeller och prisklasser. Oavsett om du letar efter en enklare T-shirt, en stilren piké eller en tröja i sportmodell hittar du det hos oss. Du kan trycka tröjor på flera olika sätt, vi hjälper dig gärna att hitta den metod som bäst stämmer överens med dina önskemål.

Låt personalen sprida företagets budskap med profilkläder
Kläder med tryck är inte bara en smart reklambärare, det är också en fin gåva till din personal. För att få personalen att vilja bära kläderna även utanför arbetet kan det därför vara värt att satsa på profilkläder av bättre kvalité. Vårt tips är att du väljer företagskläder med omsorg, så kanske chansen ökar att personalen bär dem på fritiden och på så sätt också sprider ert varumärkes logo eller budskap på ett naturligt sätt.
Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt