Georg Jensen Bonbonniere skål & Boncoca praliner


Georg Jensen Bonbonniere skål & Boncoca praliner

Art.nr. BC80519-07GJ
Minsta antal: 5 st

Julgåva med en Georg Jensen Legacy Bonbonniere skål/ask samt en Boncoca chokladask innehållandes 27 stycken lyxiga chokladpraliner. Levereras i en svart tygpåse med bjällra.

Den äggformade skålen/asken från Georg Jensen är lämpar sig för livsmedel. Fungerar därför lika bra som godisskål som till förvaring av exempelvis smycken, nycklar eller andra småsaker. Den glänsande snäckliknande ytan gör den till en vacker inredningsdetalj i varje hem.

Pris 649,00 kr

VÄLJ Set

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Georg Jensen

Georg Jensens varumärke står för kvalitetshantverk och tidlös estetisk design, med en historia som sträcker sig mer än 100 år bakåt i tiden. Georg Jensens egen filosofi var att skapa designföremål för alla och att förena skönhet och funktion. Hans hantverksskicklighet och konstnärliga talang, såväl som hans förmåga att upptäcka och hjälpa fram begåvade designers, bildade grunden när han började bygga upp Georg Jensen i Köpenhamn 1904.


Visa samtliga produkter från Georg Jensen
Storlek skål 70x120x84 mm
Storlek chokladask Rymmer 300 g
Material skål Förkromad zinklegering
Förpackning Kommer i förpackning.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt