Design House Stockholm odlingskupa Grow small


Design House Stockholm odlingskupa Grow small

Art.nr. 2043-0000
Minsta antal: 6 st

Den smarta och stilfulla Grow odlingskupa är designad av Caroline Wetterling för Design House Stockholm. Kupan är tillverkad i glas och kommer i två delar. Bottendelen håller jorden och plantan medan toppdelen fungerar som ett lock utrustat med en pip vilket gör det möjligt att använda som en vattenkanna. Locket fungerar även som ett skyddande valv som släpper in luft och reglerar fukt och temperaturnivåer inne i kupan. Använd den lilla odlingskupan Grow small för de allra minsta blommorna och plantorna i tidigt stadium. Låt de växa sig stora i kupan tills de kan sättas i en större kruka.

Om ert företag vill ge en gåva till personal eller kunder som symboliserar närodlat, klimatsmart och hållbarhet är Grow det perfekta valet! Finns i tre olika storlekar.

Pris 244,00 kr

VÄLJ Antal

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Design House Stockholm

Design House Stockholm är förlaget för skandinavisk design. Sedan 1992 har de bjudit in formgivare som kan förverkliga sina visioner och ideér. Resultatet är en kollektion med tidlösa designklassiker i hög kvalitet som överlever tillfälliga trender.


Visa samtliga produkter från Design House Stockholm
Storlek Höjd: 14 cm. Ø 8 cm.
Material Glas
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt