Global 35-års jubileumskniv Santoku, 13 cm


Global 35-års jubileumskniv Santoku, 13 cm

Art.nr. GS-109/AN
Minsta antal: 1 st

År 2020 fyller Globalkniven 35 år och är vassare än någonsin! Denna lättarbetade Santuko kockkniv har tagits fram i samband med 35-årsjubileumet och finns endast i begränsad utgåva. En santukokniv är en allsidig knivmodell som fungerar lika bra till att skära som till att tärna och hacka. Kniven är tillverkad i samma rostfria stål som övriga Globalknivar.

PRIS NIVÅER

Antal 1
Pris/st 480,00
800,00

VÄLJ Antal

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
Global®

Den första Globalkniven designades i Japan år 1985. Kombinationen av ett slitstarkt stål, en unik design och en extremt vass egg var det som gjorde att intresset för Globalkniven snabbt växte. Först fick kniven fäste hos de professionella kockarna, sedan följde hemmakockarna efter. Idag är Global ett av världens mest populära knivvarumärken och företaget fortsätter att leverera nya, innovativa modeller av köksknivar. I Sverige har Global, sedan många år tillbaka, ett nära samarbete med bland annat Svenska Kocklandslaget och Årets Kock.


Visa samtliga produkter från Global®
Material Stainless steel
Vikt 171 gram
Längd 295 mm
Bredd 75 mm
Förpackning Carton box
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt