Företagsgåvor

Matgåvor & Godis
Gåvorkort
Inredning m.m

Sommarpresenter


Prisförfrågan
* Obligatoriska fält

Du får alltid godkänna ett korrektur och en offert innan din beställning blir bindande
New

Luna brödkorg


Med utgångspunkt från Steltons designtradition har formgivarna bakom den nya Luna-serien utforskat dynamiken som uppstår när man kombinerar taktila och hårda material. Detta har resulterat i en stilren och karaktärsfull design.
De distinkta utskärningarna i den yttre delen av brödfatet skapar ett stramt rytmiskt förlopp, vilket ger en intressant dynamik mellan den släta metallen och brödfatets inre del av mjuk vävd bomull. Metallfatet är rundat i botten vilket ger det ett inbjudande och modernt utseende. Färgerna är i ljusa nordiska toner som passar till många sammanhang och inredningsstilar.
Brödfatet Luna är perfekt att servera bröd i och korgens två delar kan även användas separat, som brödkorg och fruktfat.

Läs mer

 • Personifiera dina produkter med egen märkning.
 • Du får alltid ett digitalt korrektur innan ordern är bindande.
 • Stort utbud av exklusiva varumärken.

 • Pris 544,00 kr

  Produktfärg

  Soft white

  Antal

  Summa: 0 kr


  Stelton

  Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
  Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


  Visa samtliga produkter från Stelton
  Material Rostfritt stål;Bomull
  Designer Halskov & Dalsgaard
  Serie Explore
  Skötselråd Ytan tvättas i varmt vatten med diskmedel. Torkas grundligt med mjuk trasa. Brödpåse tål tvättmaskin, max 30 °C. Tål inte torktumlare.
  Mått (BxHxD) 7x21.5x21.5 cm
  Vikt 641 g
  Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

  Ställ en fråga

  Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
  Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.


  Liknande produkter

  Nyhet