Card game The game is ON (4) Multi


Card game The game is ON (4) Multi

Art.nr. 5212200114
Minsta antal: 5 st

Klart att ByOn ska ha en egen kortlek! The Game is ON kortlek är en klassisk kortlek plastlackerade kort med ByOn-rutan och en lekfull järv gul färg som gör alla pokerfaces grön av avund. Självklart svenska design och produktion.

Relaterade produkter:

PRIS NIVÅER

Antal 5 49
Pris/st 53,00 50,00

VÄLJ Antal

GRANSKA Prisspecifikation

Inte bindande!

Du vet väl att din beställning inte är bindande förrän du fått ett korrektur ifrån oss som du därefter godkänt. Läs mer..
ByOn

ByOn är det svenska inredningsvarumärket som skapar höjdpunkter och överraskningar i ditt hem och som med funktionell design slår ett slag för både nyfikenhet och lekfullhet i vardagen. Varumärket bygger vakna och levande kollektioner av personliga universum fyllda med oändliga möjligheter och oväntade karaktärer. Här hittar du allt som skapar ett personligt hem.
Varje säsong presenterar ByON en ny kollektion under namnet Momentous Tangibles, vilket betyder Betydelsefulla ting. Det är en samling av produkter som ger vardagen det lilla extra och som förmedlar känslan av vad vi kallar bubbles for everyday. Ladda ner den senaste kollektionen nedan.
ByOn är ett globalt varumärke med tydlig skandinavisk identitet.


Visa samtliga produkter från ByOn
Material Papper
Storlek/Volym 9x6x2cm
Leveranstid 1-2 dagar
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Nuvarande 700

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter


Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

L?mna f?ljande f?lt tomt