Företagsgåvor

Matgåvor & Godis
Gåvorkort
Inredning m.m

Påskpresenter

Kontakta oss idag för snabb hjälp med att skräddarsy dina julklappar


Behöver du hjälp?
Kontakta oss gärna!

Julklappar till kunder & anställda

Funderar ni på att ge bort en julgåva till era kunder som tack för ett bra samarbete? Eller kanske en julklapp till era anställda för att visa uppskattning och tacksamhet för året som gått? Oavsett anledning så hittar ni hos oss ett brett utbud av fina företagsgåvor från populära varumärken, perfekta att ge bort i julklapp till anställda och kunder. Att visa uppskattning för det gångna året motiverar era anställda och stärker relationen med era kunder. Oavsett om ni vet vad för typ av företagsjulklapp ni letar efter eller inte så är ni varmt välkomna att kontakta oss för personlig service. Vi har flerårig erfarenhet av företagsjulklappar och vet att det kan vara svårt att välja ut något som passar alla.

Företagsjulklappar från välkända varumärken

Under våra många år i branschen har vi lyckats bygga upp en unik bredd av välkända, högkvalitativa varumärken. I vårt sortiment av företagsjulklappar hittar ni bland annat varumärken som Skultuna, Stelton, Global, Eva Solo, Kosta Boda, Orrefors, Le Creuset och Riedel. En julklapp behöver inte vara exklusiv, men att ge bort en gåva från ett välkänt varumärke och av hög kvalité blir ofta lite extra uppskattat av mottagaren.

Gåvokort - en mycket uppskattad julklapp

När ni ger bort en julklapp till kunder och anställda vill ni såklart att den ska bli uppskattad av varje mottagare. Men att hitta en gåva som passar alla kan vara både tidskrävande och svårt. Just därför är gåvokort ett utmärkt alternativ när du enkelt vill hitta en julklapp som kommer gillas av alla. Med ett gåvokort får varje mottagare möjligheten att själv välja just det de vill ha. Vi har ett brett sortiment av gåvokort i olika prisklasser och som i sin tur erbjuder ett brett sortiment av produkter. Med en del gåvokort kan ni också ge bort en medgåva. Det innebär att ni som företag väljer ut en gåva som ni ger tillsammans med gåvokortet och mottagaren får två julklappar i en!

Matgåvor, godis och choklad

Julklappar i form av mat och godis är alltid uppskattat och passar bra att ge till de som redan har allt. I vårt sortiment av matgåvor och julgodis hittar ni bland annat välfyllda julkorgar och presentboxar med delikatesser, chokladaskar med utsökta praliner, godisstrutar, pepparkakor, fina olivoljor, kryddblandningar och tilltugg. Helt enkelt något för alla smaker! Lägg med en hälsning från företaget och ni har en perfekt julklapp.

Profilera julklapparna och gör dem mer personliga

Om ni vill göra julklapparna lite mer personliga och förstärka vilket företag de kommer från kan ni välja att profilera er på produkterna. De flesta gåvorna går att märka med företagets logo eller budskap, men beroende på val av julklapp skiljer sig möjligheterna för profilering åt. Vissa produkter gör sig bäst med tryck, andra med brodyr och vissa blir allra finast med gravyr. Kontakta oss gärna för tips och inspiration kring vilken typ av profilering som passar bäst på de gåvor ni väljer att ge i julklapp till personal och kunder.