Julklappar

Julklappar

Gåvokort

Gåvokort


Prisförfrågan
* Obligatoriska fält

Du får alltid godkänna ett korrektur och en offert innan din beställning blir bindande
New

Joyful Diamant 400


Vårt mest sålda gåvokort! Joyful Giftcard - Den perfekta julklappen där mottagaren själv väljer sin gåva. Över 300 produker från flera kända varumärken finns det att välja på för mottagaren.

Frakt tillkommer med 79:- per kort.

Lägg till en medgåva
Det är populärt att ge bort gåvokort tillsammans med en fysisk gåva. Till Joyfuls gåvokort kan du välja tilläggsgåvor i två olika prisklasser. Gåvan levereras i en presentförpackning som är anpassad så att kort och gåva levereras tillsammans i ett paket. Se förslag på medgåvor nedan.

Gör gåvokorten mer personliga
Vid beställning av minst 50 st kort kan du få kort med egen design eller med din personliga hälsning. Skulle du vilja kan du även anpassa landningssidan med en design som passar ditt företagets profil samt lägga till en personlig hälsning som mottagarna möts av när de loggar in för att välja sin gåva. Kontakta oss för mer information och pris.

Klicka här för att se gåvokortets sortiment, använd lösen DEMO400: www.dingava.se

Läs mer

 • Personifiera dina produkter med egen märkning.
 • Du får alltid ett digitalt korrektur innan ordern är bindande.
 • Stort utbud av exklusiva varumärken.

 • Pris nivåer

  Antal 5
  Pris/st 400,00

  Antal

  Summa: 0 kr


  Joyful Giftcard

  Gåvan alla väljer!  Joyful Giftcard är en enkel lösning och den perfekta presenten där mottagaren själv får välja sin gåva. Med vårt gåvokor kan du göra både anställda och kunder nöjda med hjälp av en och samma present.  Med Joyful giftcard erbjuder vi ett brett utbud med många valmöjligheter. Nytt för i år är vårt så kallade Diamantval där mottagaren själv kommer kunna kombinera sina val. Kortet kommer i valörerna: 200, 400, 600, 800, 1200, 1600 & 2000!  Oavsett valör kan mottagaren alltid välja på minst 200 st olika produkter från flera välkända varumärken så som Orrefors, Kosta Boda, Craft, Sagaform, Kosta Linnewäfveri, Edblads mfl.


  Visa samtliga produkter från Joyful Giftcard
  Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

  Ställ en fråga

  Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
  Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.


  Liknande produkter